Jungmeier strešna kritina

 

Jungmeier že od nekdaj skrbi za najvišjo raven kakovosti svojih proizvodov. Kvaliteta in inovativnost sta že od samega začetka glavna gonilna sila. Tovarna Jungmeier sodi s 187 letno tradicijo in letno proizvodnjo ~50 milijonov kosov med vodilna podjetja v svoji stroki.

Strešni modeli so strokovno oblikovani in preizkušeni. Izdelujejo jih v več barvnih tonih upoštevajoč spomeniški in krajinski vidik. Njihov harmoničen in simetričen profil ustreza vsaki krajini. Vpojnost vlage in vode je zaradi engobirane površine in posebne izvedbe stranskih žlebov minimalna. Engobirani strešniki žgani pri 1070 °C so pri normalnih obremenitvah odporni tako na raze kot obrabo vsled drgnenja. Barvni ton je UV stabilen,  zmrzlinsko in vremensko odporen, se ne lušči in s časom ne obledi. S skrbno izbiro surovin, strogim lastnim in zunanjim nadzorom kvalitete ter natančnim vodenjem proizvodnje zagotavljajo konstantno kakovost. Za vsak strešni model je na voljo originalni program dodatnih elementov, ki zagotavljajo funkcionalno in optimalno izvedbo strehe.

Z izbiro strešne kritine in strešnih dodatkov Jungmeier, dobi vaša hiša individualen osebni izgled, ki predstavlja piko na i pri vaši gradnji.

Brezpogojno najboljši naravni in ekološki gradbeni material: strešne kritine Jungmeier

Leave a Reply