Decra strešna kritina

Kritina Decra se prilega vsakemu arhitekturnemu slogu. S strešnimi ploščami Decra in dodatnimi elementi lahko strokovno, učinkovito in estetsko prekrijemo streho kakršnekoli oblike.

Decra je lahka kritina, tako za strešno konstrukcijo kot za polaganje. Zato je primerna tudi za statično šibka in tehnično ostarela ostrešja. Najpogosteje lahko kritino Decra položite na staro kritino.

Strešna kritina Decra je sistem, ki z dodatnimi elementi omogoča, da vsak detajl strehe opremimo do podrobnosti. S tem si prihranimo skoraj vsa kleparska dela.

Decra je odporna proti ognju in še posebej primerna za izjemno slabe vremenske razmere. Obstojna je več desetletij.

Decra poleg tega, da polepša vašo hišo in njen arhitekturni slog, poveča tudi vrednost vaše hiše.

Sistem strešne kritine Decra, ki je izdelana na Danskem, je primerna za vse vrste streh. Vsebuje vse elemente, ki omogočajo pokrivanje različnih vrst streh. Vsi elementi so v isti barvi, kar daje strehi lep in naraven videz.

Zaradi sistema prekrivanja z dvojnim preklopom je streha izjemno odporna proti najslabšim vremenskim razmeram, vetru in potresu.

Decra je vrhunski proizvod, narejen po najstrožjih merilih popolne kakovosti. Osnova kritine je 0,45 mm galvansko alucinkana jeklena pločevina, na obeh straneh zaščitena s protikorozijskim premazom. Na spodnji strani sledi plast zaščitnega poliestrskega laka, na vrhnji pa nanos akrilne smole in posip iz mineralnega granulata.

Poleg tega, da posip daje kritini naraven videz, učinkuje tudi kot zvočna zaščita pred hrupom, ki ga povzročajo padavine. Končni sloj je prozorni akrilni premaz. Pri izdelavi uporabljeni postopek dupleks (pocinkanje in oslojitev) omogoča največjo možno zaščito kritine.

Kritina Decra je izdelana po strogih merilih kakovosti, vsaka plošča ima kontrolno številko. Kakovost je v skladu s standardom ISO 9001.

Leave a Reply