Tondach strešna kritina

Strešna kritina Tondach

Naravna opečna strešna kritina – zgodovina in bodočnost naših streh. Sestavljena je iz štirih naravnih elementov ZRAK, ZEMLJA, VODA in OGENJ.  Naravna kritina iz gline. Nič novega. Del življenja in bivanja. Grški filozofi so to poudarjali že dolgo pred nami. In tudi spoštovali.

Natureplus je nov evropski znak kakovosti, s katerim odlikujejo izdelke visoke kvalitete, posebej prijazne do okolja na področju bivanja in gradbenih materialov. Funkcionalnost, zdravstvena neoporečnost in ozka povezanost s trajno uporabnimi, naravnimi surovinami, so le nekateri izmed kriteriji, ki jih upoštevajo ob podelitvi tega znaka.

TONDACH® je že zmeraj dajal povdarek popolnoma čistim, naravnim izdelkom. Kemijske dodatke ne cenimo – čemu le, če pa nam Zemlja in njeni elementi povdarjajo natanko to, izčesar s skrbno in ljubečo obdelavo lahko naredimo kakovostne strešnike za mnoge generacije.

Mi živimo to pozitivno naravnanost napram naravi v vseh naših izdelkih že desetletja. In zato smo bili tudi prvo avstrijsko podjetje, ki je od nemške ministrice za okolje Renate Künast prejelo to visoko priznanje.

Več podatkov in katalogov lahko najdete na njihovi spletni strani: www.tondach.si

Leave a Reply