Gerard strešna kritina

Strešna kritina GERARD je oblikovana v skladu s tradicijo in polepša arhitekturni slog vsake hiše ali druge zgradbe. Vsaka plošča je izdelana iz visokokakovostnega jekla, prevlečena s cinkoaluminijem, ki ji daje trdnost, tradicionalni videz pa še polepša videz sloj kamnitih drobcev. Široka barvna paleta omogoča ustvarjalnost pri izbiri barvnih kombinacij. Prednost Gerarda je posip iz naravnega kamenja, ki ni umetno obarvano in se z leti ne razbarva.

Gerardova strešna kritina je s samo 7 kg/m2 ena od najlažjih. Manj teže na strehi pomeni manjši pritisk na konstrukcijo. V številnih primerih to omogoča velik prihranek, saj konstrukcije ni potrebno dodatno ojačati.

Podjetje Ahi Roofing je pridobilo certifikat kakovosti ISO 9001, ki je priznan v več kot 50 državah. Ta certifikat priznava prizadevanje podjetja Ahi roofing za kakovost, produktivnost, konkurenčnost in zadovoljstvo kupcev.

Kritina Gerard ima certifikat priznanega BBA – British Board of Agrement in slovenski certifikat o ustreznosti Laboratorija za gradbeništvo v Mariboru.

Leave a Reply